Jobba som fältrepresentant och hjälp människor i fattigdom


Foto Sam Baguette/Oxfam

BESKRIVNING AV JOBBET

Vi söker energiska, drivna, passionerade personer som vill vara med oss i arbetet för en rättvis värld utan fattigdom. Om du brinner för en jämlik värld, vill hjälpa människor som lever i fattigdom och höja rösten mot orättvisor så är du helt rätt person för vår globala rörelse! Att arbeta för Oxfam i Sverige kan också öppna dörrar till våra 20 andra internationella huvudkontor.

DITT UPPDRAG

 • Rekrytera månadsgivare via den framgångsrika insamlingsmetoden Face-to-face, som används av många hjälporganisationer världen över
 • Jobba i ett team med fantastiska personer som vill förändra världen
 • Vara Oxfams representant och ansikte utåt gentemot människor i samhället
 • Arbeta som opinionsbildare och sprida ordet om Oxfam och vårt arbete för utsatta människor i 90 länder världen över

VEM ÄR DU?

 • Vi söker dig som är en driven, engagerad och positiv person som vill bidra till en bättre och mer rättvis värld.
 • Vi söker dig som tycker att det är kul att prata med människor och tycker det låter spännande att hitta månadsgivare till våra projekt världen över.
 • Du kan uttrycka dig på svenska eller engelska utan problem
 • Arbetslivserfarenhet krävs inte men följande erfarenheter är meriterande:
  -Erfarenhet från volontärarbete i ideella organisationer
  -Erfarenhet av värvning eller sälj
  -Erfarenhet från servicebranschen

VAD ERBJUDER VI?

 • Goda möjligheter att utvecklas och avancera inom organisationen, både i Sverige och utomlands.
 • Fortlöpande utbildning och workshops där du bland annat lär dig om Oxfams arbetsområden, insamlingstekniker, retorik, kommunikation och teamarbete.
 • Tävlingar och teamaktiviteter.
 • Lön: 140 kronor i timmen inklusive semesterersättning och OB, plus prestationsbaserad lön
 • Heltid (35 timmar) eller deltid enligt överenskommelse

SÅ HÄR ANSÖKER DU 

Vi utför löpande rekrytering. Är du intresserad av tjänsten är du varmt välkommen att skicka ditt CV och personligt brev till jobb@oxfam.se Frågor om tjänsten tas emot på samma adress. Tillträde: enlig överenskommelse. 

Kontaktperson: Bronson Sorensangbam: bronson.sorensangbam@oxfam.se, 0768428822

OM OXFAM

Oxfam är en global hjälporganisation som arbetar med människor mot fattigdom i över 90 länder. Vår vision är en värld utan fattigdom, där alla kan äta sig mätta och har makt att påverka sin egen framtid. Genom livräddande katastrofinsatser, långsiktiga utvecklingsprojekt och politisk påverkan lindrar vi de akuta symptomen, samtidigt som vi motverkar de grundläggande problemen.

Vårt arbete leds av tre kärnvärden: Empowerment, Accountability och Inclusiveness för att läsa mer om dessa klicka här.

Oxfam är fast beslutet att förhindra alla typer av oönskat beteende på arbetsplatsen inkluderat sexuella trakasserier, utnyttjande och övergrepp, oärlighet och ekonomiska oegentligheter ; samt att främja barn, unga och vuxnas välfärd. Oxfam förväntar sig att alla anställda och volontärer följer dessa principer genom vår uppförandekod. Vi lägger hög prioritet vid att säkerställa att endast de som delar och uppvisar våra värderingar rekryteras för att jobba för oss. 

Notera att alla erbjudanden om anställning kommer föregås av inhämtning av tillfredsställande referenser och kan innefatta utökade kontroller.