Bli volontär för Oxfam

 

Med Oxfam mot fattigdom

Oxfam Sverige har bland annat samarbetat med Luger kring festivalen Way Out West som årligen lockar tiotusentals besökare till slottsskogen i Göteborg. Samarbetet syftade till att förstärka festivalens hållbarhetsarbete och vi var på plats i slottsskogen för att engagera festivalbesökarna i klimat och hållbarhetsfrågor. Genom olika aktiviteter uppmanade vi människor att ta ställning för en hållbar värld där alla kan äta sig mätta. Tack vare våra fantastiska volontärer kunde vi vara på plats under hela festivalen och möta tusentals människor. Utan hjälp från våra volontärer hade det inte varit möjligt. Om du är intresserad av att vara volontär, håll ögonen öppna för framtida evenemang. Vi uppdaterar hemsidan kontinuerligt när nya möjligheter dyker upp.

Det finns också många möjligheter att engagera sig för Oxfam internationellt. Läs mer om hur du kan vara med och bidra till att fler människor kan ta sig ur fattigdom på Oxfam Internationals webbplats under länken nedan.

Bilderna är tagna i Oxfams tält i Slottsskogen under Way Out West där festivalbesökarna gjorde sina röster hörda för klimatet.