Beställ ett gåvobevis

                                                 

Uppmärksamma mamma, farfar, en kollega eller vän med ett roligt gåvobevis från Oxfam. Det är den perfekta födelsedagspresenten, gå-bort-gåvan eller julklappen till någon som har allt. Genom att beställa ett gåvobevis bidrar du till Oxfams viktiga arbete mot hunger och fattigdom i över 90 länder. Ett gåvobevis från Oxfam är en gåva som gör skillnad. Alla kort har är fyrsidiga och är tryckta på blankt styvt papper. Du kan välja mellan fem olika motiv:

  • En "skithög" som ger familjer förnybar energi genom biogas.
  • En vattentank som ger rent vatten till människor som drabbats av allvarliga kriser.
  • Ett svin som hjälper en familj starta jordbruk och få en inkomst. 
  • En get som ger inkomst till en familj som gör att de kan ta sig ur fattigdom.
  • En grönsakskorg som symboliserar den utbildning Oxfam ger till bönder i jordbruk så att de kan öka sina skördar.

När du valt ett motiv och gjort din beställning skickas gåvobeviset hem till dig så att du kan lägga till en personlig hälsning innan du överlämnar det till personen som ska uppvaktas. När du köper ett gåvobevis kommer motsvarande belopp att skänkas till Oxfams viktiga arbete i värden, gåvan öronmärks alltså inte till ett specifikt ändamål.

Beställ en företagsgåva från Oxfam

Vill du beställa en företagsgåva? Med ett gåvobevis från Oxfam visar du uppskattning till kunder, anställda eller leverantörer, samtidigt som du tar aktiv ställning i kampen mot fattigdom. Ring vår växel på 08-411 88 22 så hjälper de dig med din beställning.

Tack för att du är med och bidrar till att fler människor kan ta sig ur fattigdom!