Beställ ett gåvobevis

                                                 

Uppmärksamma mamma, farfar, en kollega eller vän med ett gåvobevis från Oxfam. Det är den perfekta födelsedagspresenten, gå-bort-gåvan eller julklappen till någon som har allt. Genom att beställa ett gåvobevis bidrar du till Oxfams viktiga arbete mot hunger och fattigdom i över 90 länder. Ett gåvobevis från Oxfam är en gåva som gör skillnad, du kan välja mellan två fina motiv:

  • En get som hjälper en fattig familj att bli självförsörjande (300 sek)
  • Rent vatten till 10 personer (120 sek)

När du valt ett motiv och gjort din beställning skickas gåvobeviset hem till dig så att du kan lägga till en personlig hälsning innan du överlämnar det till personen som ska uppvaktas. När du köper en get- eller vattengåva kommer motsvarande belopp att skänkas till Oxfams viktiga arbete i värden.

Ge bort lite tur

(O)tursvinsten är en rolig gåva som gör skillnad för människor som lever i fattigdom. (O)tursvinsten är en helt vanlig skraplott där mottagaren själv skrapar fram priset. Skillnaden är dock att vinsten går till någon annan - någon som verkligen behöver den. Du kan välja mellan tre fina alternativ:

  • Tvål som kan rädda liv genom att förhindra smittspridning. Gåvan motsvarar 20 tvålar (95 sek)
  • Bin som producerar honung och hjälper fattiga jordbrukare att försörja sina familjer (160 sek)
  • En liten djurfarm med en get, höns och ankor. Djuren producerar mat och blir en viktig inkomstkälla för en fattig familj (480 sek)

Beställ en företagsgåva från Oxfam

Vill du beställa en företagsgåva? Med ett gåvobevis från Oxfam visar du uppskattning till kunder, anställda eller leverantörer, samtidigt som du tar aktiv ställning i kampen mot fattigdom. Ring vår växel på 08-411 88 22 så hjälper de dig med din beställning.

Tack för att du är med och bidrar till att fler människor kan ta sig ur fattigdom!